Kicsilányom Lara, él -hal a bolognaiért.
Általában elkészítem fél kiló húsiból és az csak az övé, amire pár napig rájár.
Ha szerencséje van, addig a mama is tervbe vette és így rövid időn belül ismét kedvenc csemegéjéhez juthat.
A napokban is nagyon elkapta a hév, egy jó kis bolognai után, azonban nem volt itthon a kedven darált húsomból, amiből készíteni szoktam, így abból kellett dolgozni, amit itthon találtunk.
Párizsi mindig van itthon, így rá esett a választás, mint bolognai darát hús dublőr 🙂
Finomra sikeredett, nem volt rossz párosítás!
Hozzávalók:
30 dkg párizsi
1 fej hagyma
1 nagyobb paradicsom konzerv
1 kisebb szál répa
1 kis szelet zeller
friss vagy szárított bazsalikom, kevés rozmaring,
hogy kicsit intenzívebb íze legyen, hús híján 😉
olaj, só, cukor,
víz
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: