Engem is “megfertőzött” Konyhalál! 😀 Nagyon megtetszett ez az egyszerű de nagyszerű ötlet!
Jól lehet hasznosítani, főleg az ünnepek közeledtével, mikor rengeteg édesség készül.
Nem kell hozzá sok minden és időnkből sem kell sokat áldozni az elkészítésére!
A habkarikáimon teszteltem. Klasszul feldobta őket! 😉
Hozzávalók:
Színenként 1 ek. cukrot használtam
1-2 csepp folyékony ételszínezék (maxaroma)
Elkészítés:
A cukrot egy edénybe vagy pohárba kanalazzuk. Rácsöppentjük az aromát, elkeverjük.
Hagyjuk száradni, időnként átkavarva, hogy az összeállt szemek szétjöjjenek.
Akkor lesz jó, ha már keveréskor nincs sehol összeragadva.
A színekkel kedvünk szerint játszhatunk. Lehet az aromát keverni vagy kész színes cukrokat egymással házasítani 🙂
Amin teszteltem:
Habkarika tetején, 70 C° on sem olvadt el, szárítás közben. A hűtőben fondant tetejére szórva is tartotta magát! 😉
További tesztelés várható! 😀
Köszi! 🙂 A kockacukor próba is megvolt ám! Szuper jó az is!! 😉
🙂 de jók lettek a színek! 🙂